Om os

Om os

Vi vil gøre en forskel for de syge i “det sorte hul”

Vi er en gruppe af mennesker, der mener at, myndighedernes behandling af syge og handicappede i Danmark er under al kritik. Vi ønsker at hjælpe syge, der har været fanget i årevis i systemet med at søge erstatning for ulovlig behandling. Vi ønsker ligeledes at være med til at få fleksjobbere i job, da dette kan være yderst svært særligt for dem der er godkendt til meget få timer om ugen.

stiftendegeneralforsamling

Hvem vi er

Vores arbejde

Læs om vores arbejde her

 

 

Vision

Læs om vores vision her

 

Vedtægter

Læs vores vedtægter her

 

Vores arbejde

Erstatninger

Vi hjælper syge og handicappede på kontanthjælp og sygedagpenge med at søge erstatninger for ulovlig, langvarig sagsbehandling

Lovguides

Vi arbejder med at lave lovguides til beskæftigelseslovgivningen

Fleksjobbere

Vi ansætter fleksjobbere i mini fleksjob af ned til en times varighed om ugen. Arbejdet foretages hjemmefra og kan udføres fra sengen om nødvendigt

Mød holdet

Erik Gaarmann
Erik Gaarmann

Bestyrelsesmedlem

Erik Gaarmann, 48 år, Århus. Lagerarbejder, Taxachauffør, Selvstændig, Salgskonsulent, Jobcenter syndrom, Førtidspensionist.
Ulf Harbo
Ulf Harbo

Bestyrelsesformand

Ulf Harbo, 41 år, Glesborg. Ulf Harbo er medlem af kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune - valgt for Enhedslisten og friskolelærer. Det meste af fritiden bruger Ulf Harbo på at være bisidder og samfundsdebattør. Ulf Harbo er aktivist i de sociale modstandsbevægelser, som kæmper for en anstændig behandling af kronisk syge og handicappede parkeret på kontanthjælp eller i meningsløse og skadelige ressourceforløb
Susanne K. Rasmussen
Susanne K. Rasmussen

Næstformand i bestyrelsen

Susanne K. Rasmussen, 47 år, Trustrup Næstformand i foreningen. Økonomisk sagsbehandler ved Syddjurs på pensionskontoret. Derudover har hun taget en erhvervsjuridisk advokatchefsekretær samtidig med fuldtidsarbejde, samt taget overbygningen som juridisk assistent.
Berit Anita Andersen
Berit Anita Andersen

Bestyrelsesmedlem, kassér

Berit Anita Andersen, ? år, Valby. Kontoruddannet, og siden 2003 cand.phil. i Etnologi. Berit har beskæftiget sig med regnskab, siden hun i 2000 fik en præmatur født søn, og havde brug for at være hjemme i perioder.
Brigitta Koerner
Brigitta Koerner

Bestyrelsesmedlem, medarbejder repræsentant, primær dataansvarlig og webadministrator

Brigitta Koerner, 43 år, Nimtofte Uddannet biolog og dyreadfærdsterapeut. Har arbejdet med miljølovgivning i nogle år for Syddjurs kommune og erhvervsakademi Århus. Er ansat af foreningen i fleksjob og står for hjemmesiden og generel administration.